Hashira en Cabaret @ Astro Lighting

Astro Lighting introduceert de Hashira en de Cabaret. De ontwerpen van deze verlichtingscollecties zijn tijdloos: klassieke vormen en met eigentijdse afwerkingen. 

De ontwerpen van de armaturen zijn afgestemd binnen de traditionele en eigentijdse vormgeving. Astro Lighting heeft onder andere de Cabaret: ''Hollywood-spiegel'' en de Hashira: geïnspireerd op de ''Neoclassicistische Architectuur'' toegevoegd aan de collectie.

De Cabaret collectie De Cabaret lichtbubbels kunnen zowel in de woonkamer of badkamer worden geïnstalleerd. Het ontwerp voor de Cabaret is ontstaan vanuit de eigentijdse kijk op de klassieke Hollywood-spiegel. De wandlamp heeft een slanke matzwarte stalen behuizing en is voorzien van glazen bollen. Dit model heeft een IP-waarde van 44. Dat houdt in dat de Cabaret bestendig is tegen spatwater. IP staat voor International Protection Rating en dit zegt iets over de mate van beveiliging van het product. Dit bepaalt mede op welke locatie het armatuur gebruikt kunt worden. Het is dus geschikt om het te installeren in de badkamer. Daarnaast is het ook in twee formaten en kleuren verkrijgbaar: met vier of met vijf bubbels en in het zilver of mat zwart.

De Hashira collectie Deze collectie is geïnspireerd op een eigentijds geometrisch ontwerp. Wat de Hashira bijzonder maakt is, dat (bijna) alle delen van een woning of kantoor ingericht kunnen worden: van wandlamp tot plafondlamp en tot hanglamp. Daarnaast is de Hashira wandlamp ook in twee formaten verkrijgbaar: de Hashira 400 is 40 cm hoog en de Hashira 300 is 30 cm hoog. Ook is het verkrijgbaar in het zilver, goud en mat zwart. Leef of werk je in een ruimte met lage plafonds? Dan adviseren wij zeker om te kiezen voor de plafondverlichting variant.