Poise tafellamp @ Kundalini

De Poise tafellamp van Robert Dabi, ontworpen voor Kundalini: een cirkel van licht met een metalen structuur. De tafellamp is van lichtgewicht en verstelbaar tot 320 graden. Verplaats de Poise om steeds veranderende configuraties te creëren.

De poise tafellamp heeft een solide T-vormige structuur. Dit fungeert als tegengewicht. De basis wordt op de cirkel geplaatst, terwijl deze poseert als acrobatische statische poses. Het nodigt je uit tot een wederzijdse interactie met het licht.

Deze tafellamp is ontworpen door Robert Dabi. Robert studeerde interdisciplinair en is tot op heden gevestigd in de buurt van Beieren. Op dit moment beoefent Robert ook interdisciplinair ontwerpen. Robert begon in 2002 als creatief te werken en hij heeft ondertussen ervaring opgedaan op verschillende gebieden, zoals: illustratie, grafisch ontwerp, interactieontwerp en fotografie. Robert Dabi werkte ook als mediaontwerper bij de grootste tech start-up in zijn regio. 

Kundalini was in 1996 opgericht in Italië met als doel: om met creatieve en harmonieuze licht warme atmosferen te creëren. Kundalini kreeg onder andere veel naamsbekendheid, omdat de armaturen veel te zien waren in films, advertenties en op tv programma's. Daarnaast dragen de bekende ontwerpen van de ontwerpers Karin Rashid en Alberto Saggia natuurlijk ook bij aan hun succes. Naast deze publiciteit zijn de armaturen ook gewoon vaak erg tijdloos en subtiel. Ook het materiaalgebruik zoals fiberglas maakt Kundalini juist zo uniek. Een bekend ontwerp is de Kushi tafellamp van Kundalini. Deze appelvormige lampen zijn erg geliefd vanwege haar prachtige uitstraling.

Ben je benieuwd naar de gehele collectie van Kundalini? Bekijk de hele collectie verlichting van Kundalini hier.