Indeed office

MEER WETEN?

Together with HOFMANDUJARDIN, we made a design for this comfortable entrance space/lunchroom. 


We made this space feel warm, comfortable and casual with a custom lighting solution. Because the ceiling was opened up, we used tracks throughout. The area is actually a square with the elevator shaft in the middle. All around this elevator shaft there are storage and display spaces in open shelves. Also, the walls are impressive, decorated with pen drawing prints. The tracks make it possible to accent the shelves and the prints throughout the space with spotlights. By using spots the mood is very different from the offices with even diffuse lighting.


To add warmth and a feature we used big globe bulbs as a decorative element, this brings a homely atmosphere, like a bar or café. This room is an elegant example of how different colours of white light can work together in one space if designed carefully. 

Neem contact op

Bel 0348 435065 of stuur een e-mail naar info@brinklicht.nl